Serious Fun Workshop

Ben je klaar om het volledige potentieel van jouw organisatie te ontdekken en te benutten? In onze Serious Fun Workshop brengen we jouw team in beweging! Samen zoeken we naar nieuwe resultaten, manieren om kosten te verlagen en natuurlijk, hoe we het werkplezier naar nieuwe hoogten tillen. Deze interactieve workshop is ontworpen om samen met jou het fundament te leggen voor het bouwen van een ware FunFabriek. Doe mee en laat de fun beginnen!

Waarom volg je deze workshop?

De Serious Fun Workshop is ontwikkeld voor leiderschapsteams die korte- en lange termijn doelstellingen willen behalen door serious fun terug te brengen in de organisatie. Want: zonder fun geen resultaat! In de workshop ga je zelf als leider aan de slag met de vijf FunFactoren die het werkplezier verhogen, zodat resultaten haalbaar worden. Daarmee leg je de basis, waar door je na de workshop met je eigen team het werkplezier kunt verhogen om blijvend succes voor je organisatie te creëren.

Hoe ziet de Serious Fun Workshop eruit?

Hoewel de workshop is afgestemd op jouw organisatie en uitdagingen, wordt de workshop sowieso gekenmerkt door:

  • Interactieve spelelementen in een hoog tempo, zodat we alles halen uit de korte tijd die we samen hebben;
  • Het aanwijzen van korte- en lange termijn doelstellingen, zoals nieuwe kansen en kostenverlaging;
  • Het definiëren van de vijf FunFactoren en welke rol die spelen binnen jouw organisatie
Aan het eind van de workshop ga je met concrete verbeterpunten naar huis. Uiteraard kunnen we je helpen om de verbeteringen ook daadwerkelijk te realiseren tijdens de opvolgende fases:
Fun Start, Fun Fundament, Fun Cultuur en Fun Evolutie. De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en specifieke wensen, de prijs stemmen we graag persoonlijk met je af.

Ervaringen van anderen

“Als start van het opstellen van ons jaarplan deden we met Martin een inspiratiesessie. We zijn ervan overtuigd geraakt dat klinkende resultaten en werkplezier (fun) heel goed samengaan. Martin reikte ons daarvoor de juiste bouwstenen aan.We staan weer helemaal aan!”

Eric van Houwelingen

Operationeel Directeur, Champi-mer BV

Boek een workshop

Wil je ontdekken hoe serious fun de resultaten van jouw organisatie verbetert? Boek dan nu de Serious Fun Workshop!

Martin Schenkel - FunFabriek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Eventuele opmerkingen zodat we ons voor kunnen bereiden om je beter te adviseren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.