Zo bouwen we de FunFabriek

De FunFabriek realiseren doen we hands-on. Via kleine stappen naar een groots resultaat.
De methode kent vijf fases:

Martin Schenkel | FunFabriek
Martin Schenkel - FunFabriek
1. Fun Potentieel
Bewustwording over de pijnpunten en wat er allemaal mogelijk is, is de allereerste stap. Samen met het leiderschapsteam brengen we potentiële verbeteringen in kaart, zoals jaarlijkse besparingen, kostenverlaging en natuurlijk het verhogen van het werkplezier. Een mooie start is de Serious Fun Workshop.
2. Fun Start
We gaan tijdens drie intensieve maanden hands-on aan de slag met de verbeteringen die we in de eerste fase hebben gedefinieerd. Dit is de fase waarin de grootste veranderingen plaatsvinden met positieve resultaten als gevolg. We leggen een basis van fun en focus waarop het Fun Fundament wordt gebouwd.
Martin Schenkel - FunFabriek
Martin Schenkel - FunFabriek
3. Fun Fundament
De komende drie maanden verschuift de focus van hands-on actie naar coaching en ondersteuning van het leiderschapsteam. Samen creëren we een organisatie die zelflerend en zelfoplossend is. Daarmee leggen we de basis voor veranderingen op de lange termijn van binnenuit. Dit is het fundament voor werkplezier en langdurige resultaten.
4. Fun Cultuur
Jouw organisatie bevindt zich in een positieve flow dankzij het stevige fundament en de doelen die we al gerealiseerd hebben. Nu is het tijd voor volledige adoptie en integratie van werkplezier. Dit is misschien wel de belangrijkste fase, want binnen zes maanden verankeren we serious fun in jouw organisatie. De positieve cultuurverandering is binnen een jaar een feit.
Martin Schenkel - FunFabriek
Martin Schenkel - FunFabriek
5. Fun Evolutie
Omdat de wereld continu verandert, is het eenmalig implementeren van het systeem geen langdurige oplossing. Daarom blijven we nog 12 maanden met je meelopen en maak je onderdeel uit van het FunFabrieken-netwerk. Samen leren we van veranderingen, voorkomen we dat we in valkuilen vallen en creëren we blijvend succes voor jouw organisatie.

Maak een afspraak voor een kop koffie

We gaan graag met je in gesprek over de resultaten die je wilt behalen met je organisatie en welke obstakels je nu ervaart. We kijken bijvoorbeeld naar:

  • Waar kan je besparen?
  • Waar kan kwaliteit worden verhoogd?
  • En hoe benut je het volledige potentieel van je medewerkers?

Deze vragen of wat je wilt weten over het creëren van een FunFabriek bespreken we in dit eerste gesprek. Ik hoor graag van je.

Martin Schenkel - FunFabriek